Automatische Fitnessschema's

Tegenwoordig maakt vrijwel iedereen gebruik van Kunstmatige Intelligentie in hun tools en applicaties. Het lijkt niet uit te maken of het echt nuttig is, zolang het maar aanwezig is.

Bij Grib hebben we echter een andere benadering gekozen. We hebben ons afgevraagd hoe we de kracht van Kunstmatige Intelligentie kunnen benutten om onze leden daadwerkelijk te helpen bij het bereiken van hun doelen.

Wat we hebben ontwikkeld is een systeem dat automatisch fitnessschema's koppelt aan een lid, op basis van hun individuele profielen en metingen. Grib toont niet alleen suggesties voor fitnessschema's, maar voorspelt ook de mogelijke resultaten van het volgen van elk schema. Zo zou een lid bijvoorbeeld kunnen zien dat je in slechts 6 weken 3 kilogram kunt verliezen.

Binnen enkele maanden koppelen we ook voedingschema's aan deze tool, om de voorspellingen nóg nauwkeuriger te maken.

We zijn ontzettend trots op de resultaten die we hebben bereikt en de impact die dit heeft op de leden van de fitnessclubs. Hoe meer leden het gebruiken, hoe nauwkeuriger deze voorspellingen. 🚀💪

Bekijk voorbeeld

Koppeling met wearables

We begrijpen dat het vragen om metingen een tijdrovende klus kan zijn. Daarom introduceren wij een innovatieve oplossing voor jou en je leden.

Stel je voor dat je nooit meer hoeft te vragen om gegevens. Het is mogelijk! Laat jouw leden hun metingen automatisch doorgeven door eenvoudigweg hun favoriete wearables, zoals FitBit, Apple Healthkit of Google Health, te koppelen. Hierdoor wordt het monitoren van de gezondheid en voortgang een moeiteloze ervaring.

Bekijk voorbeeld

Heb je interesse om 1 van deze mogelijkheden uit te proberen? Neem dan contact met ons op via support@getgrib.nl

Terug naar het overzicht