Onze Gloednieuwe Personal Trainer Module

Ontdek de nieuwste revolutie in personal training: de gloednieuwe Personal Trainer Module van Grib! We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om onze service nog beter af te stemmen op jouw behoeften als personal trainer. Het resultaat is verbluffend en we staan te popelen om je er alles over te vertellen, plus hoe je het zelf kunt uitproberen!

Wat maakt onze Personal Trainer Module zo speciaal? We hebben ons gericht op twee cruciale aspecten: ledenbegeleiding en overzicht van hun vooruitgang. Met deze module kun je nu je trainingssessies naar een geheel nieuw niveau tillen.

1. Verbeterd Overzicht

Op je dashboard heb je in één oogopslag toegang tot waardevolle informatie. Je kunt direct zien welke leden geen toekomstige afspraken hebben en wat je eerstvolgende afspraak is. Nooit meer gedoe met spreadsheets en papieren agenda's!

2. Intakeformulieren op maat

Creëer aangepaste intakeformulieren die je samen met je leden kunt invullen. Stel de vragen en antwoordopties naar jouw wens in. Alle ingevulde gegevens worden veilig opgeslagen bij het lid, waardoor jij en je collega's altijd de doelen van je leden kunt bijhouden.

3. Flexibele Fitnessschema's

Maak moeiteloos nieuwe fitnessschema's aan en pas ze aan op de individuele behoeften van je leden. Met meer dan 800 oefeningen met bewegend beeld kun je de instructies zo duidelijk mogelijk maken voor je leden. En het wordt nog beter - koppel een schema aan een begin- en einddatum voor optimaal beheer.


4. Doelen en Metingen

Stel doelen vast voor je leden, of het nu gaat om gewicht, vetpercentage, BMI of andere criteria. Zo houd je niet alleen je eigen doel voor ogen, maar ook dat van je collega's. En dankzij de meetfunctie in Grib kun je automatisch de voortgang volgen en zien hoe ver je lid van zijn of haar doel is verwijderd.


5. Naadloze Integraties
Binnen enkele weken hebben we koppelingen met Apple Healthkit, Google Health, Fitbit en andere apparaten om deze metingen automatisch door te laten sturen.


6. Efficiënte Communicatie

Houd voortdurend contact met je leden door middel van in-app chatten. Vraag hoe ze zich voelen na de training zonder persoonlijke WhatsApp-berichten te hoeven versturen. Bovendien wordt alle communicatie binnen Grib opgeslagen, wat het voor jou en je collega's gemakkelijk maakt om de draad op te pakken als dat nodig is.


Ik wil de PT-module proberen!

En het beste nieuws? De Personal Trainer Module is nu beschikbaar als bèta voor alle gebruikers van onze workout-module, en hier zijn geen extra kosten aan verbonden! Als je de workout-module nog niet gebruikt en toch geïnteresseerd bent in deelname aan onze bètatest, laat het ons dan weten via e-mail (support@getgrib.nl), en we activeren het graag voor je.

Wacht niet langer, transformeer je personal training met de kracht van Grib's Personal Trainer Module! Bereid je voor op een revolutie in fitnessbegeleiding en help je leden hun doelen te bereiken als nooit tevoren.


Terug naar het overzicht