💥 Terugblik 2022 en vooruitkijken naar 2023

Grib in 2022 en 2023

Terugblik 2022

Het was een veelbewogen jaar: corona en de energiecrisis hebben alle clubs en ook Grib hard geraakt. Gelukkig hebben we gezien dat er geen clubs binnen Grib omgevallen zijn. Wij hebben veel nieuwe klanten mogen verwelkomen en uitbreidingen binnen het product ontwikkeld!

Het klinkt misschien vreemd, maar we zijn er trots op dat we, ondanks alle prijsstijgingen, onze tarieven NIET hoeven te verhogen. Door onze gezonde bedrijfsvoering én de enorme groei blijven onze tarieven wat het is en hopen hiermee onze klanten (een klein beetje) te helpen in deze dure tijden. 

Hieronder een korte terugblik op 2022 en daaronder onze plannen voor 2023. 

🖥️ Veel uitbreidingen
In 2022 hebben we veel mogelijkheden toegevoegd aan Grib, denk aan:

> Grib Pay waarmee Grib automatisch achter je openstaande betalingen aan gaat en jij daardoor sneller betaald krijgt en minder last van wanbetalers hebt;

> Track-and-trace mails zodat je kunt zien wie jouw mails heeft gelezen (en wie niet) en daarop een vervolgactie kan inplannen;

> Email-templates waarmee jij je eigen opmaak kunt maken van de nieuwsbrieven die je vanuit Grib verstuurt;

> Veel statistieken toegevoegd aan Club Intelligence, o.a. de waarde van je lessen en abonnementen.

💙 Verhuisd naar nieuw kantoor in hartje Leiden
We zijn verhuisd naar een groter kantoor om de verdere groei en plannen aan te kunnen. Ben je in de buurt van Leiden, dan ben je van harte welkom voor een potje pingpong 🏓

📈 Groei
In 2022 zijn we - ondanks de Corona-pandemie en de huidige energiecrisis - hard gegroeid. We hebben een groei van ongeveer 80% weten te realiseren en daar zijn we trots op!


Op naar 2023

Aankomend jaar zal in het teken staan van meer uitbreidingen en meer marketing van Grib.

🏋️‍♂️ Personal Training 
Één van de grote uitbreidingen is de Personal Trainings module.
Wij hebben de afgelopen tijd onderzoek gedaan naar de taken van Personal Trainers met als doel deze taken zo goed en effectief mogelijk te kunnen doen in Grib.

Van het afnemen van het intakegesprek en het formuleren van doelen tot het (automatisch) bijhouden van die doelen en het begeleiden van leden met hun persoonlijke programma's. Bijna alles komt aan bod in deze module.

We verwachten deze uitbreiding kwartaal 2 gereed te hebben. Hieronder een impressie van de uitbreiding.

workoutmodule-preview

😃 Opschalen Grib 
Je hebt het misschien al voorbij zien komen op Instagram en Facebook, we zijn sinds kort (opnieuw) begonnen met online marketing. In 2023 willen we onze marketing-activiteiten gaan opschroeven om het product - samen met een aantal fitnessexperts - op te gaan schalen. 
Je zult ons dus steeds vaker (online) zien voorbij komen!

 

✨ Goede Jaarwisseling
Tot slot willen we jou een goede jaarwisseling en een succesvol 2023 wensen!

Terug naar het overzicht