Update September 2022

Vanaf nu is het mogelijk om je personeelsplanning aan te maken in Grib en te delen met je coaches. Verder kunnen de coaches een reminder ontvangen voordat hun afspraak start. Lees hieronder alle details!

Personeelsplanning in Grib

Maak je gebruik van de agenda binnen Grib? Dan kun je vanaf nu je personeelsplanning in Grib aanmaken en deze koppelen aan je agenda's. Handig als je per week een wisselend rooster hebt.

De agenda's houden rekening met de beschikbaarheid die je invoert. Extra pluspunt: de coaches kunnen in de Grib App de beschikbaarheid van de coaches zelf inzien.

De personeelsplanning stel je in onder Reserveringen > Agenda. Maak een agenda aan en stel onder het tabblad Beschikbare Coaches in dat de agenda gekoppeld moet worden aan de personeelsplanning en selecteer welke coaches onder de personeelsplanning vallen. 
Vervolgens kun je via Reserveringen > Agenda > Personeelsplanning per coach de planning aanmaken. De planning per coach kun je aanmaken als "wekelijks herhalend" en per week aanpassen als een coach een aangepast rooster heeft in een specifieke week.


In de app kunnen coaches per week de beschikbaarheid inzien. Reminder coach voordat een afspraak start

Reminder coach voordat een afspraak start

Gebruik je de agenda van Grib om je Personal Training afspraken te plannen, dan kun je vanaf nu een reminder naar jezelf (en andere coaches) instellen voordat een afspraak start. Zo is iedereen op de hoogte van een agenda-afspraak.

De reminder stel je per agenda in onder Reserveringen > Agenda en dan een agenda bewerken. Onder het tabblad Herinnering kun je een reminder voor het lid en/of voor jezelf (en coaches) instellen.

Terug naar het overzicht