Updates Maart 2022

Bij Grib zijn we het nieuwe jaar goed begonnen! In januari zijn er weer een aantal nieuwe opties beschikbaar gekomen en we houden je graag op de hoogte van deze ontwikkelingen in Grib. 


Metingen invoeren als lid

Leden kunnen vanaf nu ook zelf metingen bijhouden. Bepaal welke metingen ze kunnen bijhouden, bijvoorbeeld het gewicht, vetpercentage, BMI, etc.
In de app kunnen ze de waarde invoeren en in een grafiek de voortgang zien.


Privé afspraken maken in Grib

We hebben de Reserveringsmodule uitgebreid. Vanaf nu is het als coach mogelijk om ook privé afspraken in te plannen. Dit zijn afspraken waarbij je geen lid hoeft te selecteren en je de titel van de afspraak kunt aanpassen.

De afspraak kun je maken van het dashboard van Grib of vanuit de kalender. Het is ook beschikbaar in de nieuwste versie van de Club App


Webshop in Club App

De webshop-module is ook uitgebreid. Leden kunnen in de app producten bestellen die jij aanbiedt in de online webshop. Biedt je product-kortingen via de loyaliteitsmodule? Dan kunnen leden zelf bepalen of ze hun punten willen inruilen voor korting.


Bekijk het rooster van meerdere coaches

Het rooster-gedeelte van coaches is verbeterd. Je kunt nu bepalen welke rooster(s) je te zien krijgt. Dit kan alleen als de coach toegang heeft tot alle agenda’s.


Terug naar het overzicht